Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει κανονικά το πρωινό πρόγραμμα (ώρα αποχώρησης 13:15) και το ολοήμερο για τις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ ως τις 15:00΄. Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα προσέλευσης είναι αυστηρά 8:00-8:15 καθημερινά. Τη μέρα αυτή, οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους στο σχολείο: την τσάντα τους, την κασετίνα τους κι ένα τετράδιο καθώς και τα μέσα ατομικής υγιεινής, που θα πρέπει καθημερινά να έχουν μαζί τους: ατομικό παγούρι με νερό, μια τουλάχιστον επιπλέον καθαρή μάσκα σε σακουλάκι, ένα επιπλέον σακουλάκι για τις μη καθαρές μάσκες, ατομικό αντισηπτικό-αντισηπτικά μαντηλάκια και χαρτομάντιλα. Την ίδια μέρα θα παραλάβουν τα βιβλία τους. 

Σας πληροφορούμε, επίσης, ότι θα σας κοινοποιηθεί από την υπεύθυνη δασκάλα της κάθε τάξης ο τρόπος πραγματοποίησης των ενημερώσεων γονέων και κηδεμόνων. Για το λόγο αυτό και τον καλύτερο συντονισμό της ενημέρωσης, θεμιτό θα ήταν να οριστεί ένας συντονιστής γονέας για το κάθε τμήμα του σχολείου, το όνομα του οποίου θα κοινοποιηθεί στην υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος. 

Υπενθυμίζεται τ'έλος στους γονείς των μαθητών Α΄ και Δ΄ τάξης ότι οφείλουν να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και διευκρινίζεται στο σύνολο των γονέων των μαθητών του σχολείου μας η δυνατότητα εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα άνευ δικαιολογητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου