Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Αγαπητοί γονείς,


Σας ενημερώνουμε ότι στην τραπεζαρία (και αίθουσα πληροφορικής) του ολοήμερου προγράμματος υπάρχει η τραπεζοκόμος, που την έχει προσλάβει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για το σερβίρισμα του φαγητού.
Η σίτιση πραγματοποιείται μετά το σχόλασμα του πρωινού προγράμματος από τις 13:20΄ μέχρι τις 14:00΄ με την παρουσία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού. Ακολουθεί δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα και στις 14:15΄ ξεκινά η πρώτη ώρα που διαρκεί μέχρι τις 15:00΄. Η ώρα αυτή αφιερώνεται στη μελέτη των μαθημάτων για την επόμενη ημέρα. 
Το πρόγραμμα προβλέπει διάλειμμα δεκαπεντάλεπτο. 
Στη συνέχεια ακολουθεί η δεύτερη ώρα (σαράντα πέντε λεπτών μάθημα) για τους μαθητές που έχουν δηλώσει αντίστοιχη ώρα αποχώρησης στις 16:00΄. Η δεύτερη αυτή ώρα θα ανακοινωθεί πότε θα λειτουργήσει.
Το φαγητό της σίτισης το βάζουν οι μαθητές στα ψυγεία, που βρίσκονται στην αίθουσα της πληροφορικής, ενώ το δεκατιανό το έχουν μαζί τους στην τσάντα.
Τα παιδιά της Α΄τάξης βοηθούνται για τη μετάβαση στα ψυγεία από τους εφημερεύοντες. 
Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο από τις 8:00 μέχρι τις 8:10.
Στις 8:10 χτυπά το πρώτο κουδούνι και όλοι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της πρωινής προσευχής.
Οι γονείς αφήνουν τους μαθητές στην είσοδο επί της Αγίου Ιωάννου. Από την ίδια είσοδο τους παραλαμβάνουν στο σχόλασμα. Η δεύτερη είσοδος επί της οδού Σχολείου χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και για τους μαθητές που έχουν πάρει σχετική άδεια για συγκεκριμένους λόγους (π.χ. ειδικών αναγκών). 
Κανείς γονέας ή κηδεμόνας δεν εισέρχεται στον προαύλιο χώρο εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, οπότε ειδοποιείται ο διευθυντής. Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου