Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Για ενημέρωσή σας σάς κοινοποιούμε το σχετικό θέμα:

« Βραδιά του Ερευνητή»
Πρόσκληση μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο ΕΚΕΦΕ « ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου


Η Βραδιά του Ερευνητή είναι μια γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, ο θεσμός της βραδιάς του Ερευνητή συμπληρώνει 10 χρόνια. Η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί μια πολύ αξιόλογη δράση, που όχι μόνο αναδεικνύει την έρευνα, την τεχνολογία, την καινοτομία αλλά ενημερώνει και προσανατολίζει τα παιδιά, τους αυριανούς επιστήμονες.

Το 2015 η «Βραδιά του Ερευνητή» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Το ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» πέρα από τη συμμετοχή του στην κύρια εκδήλωση αναλαμβάνει να πλαισιώσει τη διοργάνωση μιας προπαρασκευαστικής εκδήλωσης την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 10.00 έως τις 22.00. Στα πλαίσια της  προπαρασκευαστικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα εργαστήρια του Δημόκριτου καθώς και συμμετοχή σε αθλοπαιδιές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία     (δημόσια και ιδιωτικά) του Νομού Αττικής, ώστε εφόσον το επιθυμούν να επισκεφτούν δωρεάν το ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» μαζί με την οικογένειά τους.

1.      Σε περίπτωση που κάποιο σχολείο ενδιαφέρεται ομαδικά να επισκεφτεί το Κέντρο εκείνη την ημέρα, να επικοινωνήσει πρώτα στα τηλέφωνα 210 6503040, 210 6503079 και 210 6503015.

2.      Σε περίπτωση που κάποιοι μαθητές ενδιαφέρονται να πάνε μεμονωμένα το απόγευμα με τους γονείς τους θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα (www.demokritos.gr) όπου θα ανοίξει σύντομα η σχετική πλατφόρμα εγγραφής για ξενάγηση στα εργαστήρια. Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα δε χρειάζεται εγγραφή.


Για πληροφορίες σχετικά με τη βραδιά του Ερευνητή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http: //www.rengreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου